Om oss

Mediefy hjälper dig att göra din organisations kommunikation relevant och tydlig. Om och om igen.

Mediefy startade 2019 av vetenskapsjournalisten Hanna Brodda.
Bolagets vision är att förbättra kommunikation mellan grupper i samhället och med det öka förståelse, effektivitet och samverkan mellan människor och organisationer. Tillsammans är vi starkare.
På Mediefy jobbar vi med nätverk inom hälsa, politik, forskning, kommunikation, event och kultur. Kraftfulla team sätts samman utifrån varje enskild kunds behov.

Mediefy ingår i Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademins näringslivsavdelning.

 

 • Hanna Brodda

  Journalist/strateg/vd

  Som vetenskapsjournalist har Hanna bevakat frågor kring hälsa, vård, läkemedel, medicinteknik och forskning. Hon var tidigare chefredaktör för MedTech Magazine och Life Science Sweden och utvecklade bland annat mediekoncept för Almedalen och MedTech Award. Genom Mediefy bygger Hanna nu en plattform för opinionsbildning till förmån för industri, akademi och individ.

   

 • Lasse Gustafsson

  Programmerare/webbutvecklare

  Ord, bilder, böcker, film, tidningar, bibliotek, resebyråer, varuhus, ja allt som kan göras digitalt har gjorts eller kommer snart att bli ännu mer tillgängligt via nätet. Det gäller bara att hänga med eller att jobba tillsammans med dem man litar på. En som ligger i framkant är Lars Gustafsson, programmerare och webbutvecklare på Mediefy. Av bara farten är han också ljud- och filmredigerare.